Middag

Le nostre pizze

(etter 15:00)

(H)(F)(M)(SK)

1. Tomat, mozzarella, marineret blekksprut, muslinger, røde reker fra mazara del vallo (sicilia), bottarga fra sardinia, chiliolje

Kr 295,-

(H)(M)(SK)

2. Mozzarella, cherrytomater, oliven, rødløk, røde reker fra mazara del vallo (sicilia), basilikum

Kr 269,-

(H)(M)(SK)

3. Mozzarella, røde reker fra mazara del vallo (sicilia), burrata, nduja sitronolje, radicchio

Kr 269,-

(M)(H)(NF)

4. Mozzarella, kremet saus av brokkoli, alici fra cetara (campania), valnøtter, bottarga fra sardinia, sitronolje

Kr 249,-

Panini

(KUN LUNSJ FRA KL11 TIL KL15) 

1. PARMA E TARTUFO – (H)(M)
Bøffelmozzarella, Parmaskinke 24 måneder, rucola, trøffelolje

2. MORTADELLA I.G.P – (H)(M)(PJ) Bøffelmozzarella, nduja, mortadella Bologna I.G.P. med pistasjnøtter

3. CON POLLO – (H)(M)(N) Mozzarella, langtidsstekt kylling, sprø bacon, semitørkede cherrytomate, basilikumpesto

4. CAPRESE – (H)(M)(N) Bøffelmozzarella, cherrytomate, basilikumpesto, origano

5. PROSCIUTTO DI MODENA – (H)(M)(SP)(EG) Italiensk kokt skinke fra Modena, smeltet fontina ost, sennepsmajo, mixsalad

129,-

Pizze

1. MARGHERITA  – (H)(M)
Tomat, mozzarella, basilikum, grana padano-ost, olivenolje
Kr 180,-

2. ALLA BUFALA  – (H)(M)
Bøffelmozzarella, semitørkede cherrytomater, basilikum, grana padano-ost
Kr 199,-

3. AL PROSCIUTTO  (H)(M)
Tomat, mozzarella, Italiensk kokt skinke fra Modena
Kr 195,-

4. VEGETARIANA -(H)(M)
Tomat, mozzarella, grillet aubergine, burrata, Pecorino, hviløksolje
Kr 189,-

5. PARMA – (H)(M)
Tomat, mozzarella, parmaskinke 24 måneder, ruccola, grana padano-ost
Kr 215,-

6. AI 4 FORMAGGI – (H)(M)
Tomat, mozzarella, gorgonzola, taleggio, grana padano-ost
Kr 189,-

7. 4 STAGIONI – (H)(M)
Tomat, mozzarella, oliven, artisjokk, Italiensk kokt skinke fra Modena, sjampinjong
Kr 210,-

8. CALABRESE   (H)(M)
Tomat, mozzarella, sterk spianata salami, n’duja, rødløk
Kr 205,-

9. MONTANARA – (H)(M)
Tomat, mozzarella, steinsopp, parmaskinke 24 måneder, ruccola, trøffelolje
Kr 215,-

10. SARDA – (H)(M)
Tomat, mozzarella, Italiensk salsiccia-pølse, pecorino, rødløk
Kr 205,-

11. MORTADELLA E BURRATA – (H)(M)(N)(PJ)
Mozzarella, mortadella Bologna I.G.P. med pistasjnøtter, burrata, semitørkede cherrytomater
Kr 210,-

12. DELIZIA  – (H)(M)
Mozzarella, cherrytomater, sterk salami, bøffelmozzarella, oregano
Kr 205,-

13. ACCIUGHE DEL CANTABRICO  – (H)(F)(M)
Mozzarella, basilikum, ansjos fra Cantabrian, semitørkede cherrytomater, burrata
Kr 205,-

14. VEGANA  – (H)(N)
Kremet saus av brokkoli, valnøtter, kapers, oliven, ruccola
Kr 195,-

15. SPECK E FUNGHI  – (H)(M)(N)
Tomatsaus, mozzarella, røkt speck, taleggio, champignon, valnøtter, hvitløksolje
Kr 210,-

16. GRANO – (H)(M)(SU)
Bresaola (filet av biff), semitørkede cherrytomater, ruccola, grana padano-ost, balsamico glace
Kr 215,-

17. AL TARTUFO – (H)(M)
Mozzarella, trøffelsalami, steinsopp, hvitløksolje, kremet trøffelkrem
Kr 210,-

Insalate

1. INSALATA DI POLLO – (SE)(M)(SU)
Sesongens salat-mix, grillet kyllingbryst, rødløk, agurk, semitørkede cherrytomater, fetaost, ristede sesamfrø, fruktig balsamicoeddik fra Modena, olivenolje
159,-

2. PARMA E BURRATA – (H)(M)(SU)
Parmaskinke 24 måneder, burrata, semitørkede cherrytomater, rucola, basilikum, 12 år gammel balsamicoeddik fra Modena
159,-

Dolci

(dessert)

1. TIRAMISÚ  – (EG)(M)(H)
Tradisjonell italiensk mascarpone – og kaffekake
Kr 159,-

2. GELATI ITALIANI – (M)
3 kuler valgfri italiensk is:
jordbær, sitron, mango,
fior di latte, pistasj, vanilje, sjokolade
Kr 95,-

3. MOUSSE AL LIMONE – (EG)(M)(H)
Sitronmousse med jordbærkompott, crumble og friske bær
Kr 110,-

 

Allergener

(H) Hvete
(K) Korn
(M) Melk
(SU) Sulfitt
(F) Fisk
(N) Nøtter
(PN) Peanøtter
(ML) Muslinger
(SE) Sesamfrø
(SD) Skalldyr
(SL) Selleri
(SP) Sennep
(SO) Soya
(PJ) Pistasj
(EG) Egg

Kontakt oss

Telefon +47 915 44 804
E-post post@grano.no
Messenger m.me/granotrondheim

Åpningstider
Mandag – Lørdag:
Kl: 11:00 – 23:30
Kjøkkenet stenger:
Kl: 23:00

Søndag/Helligdager:
Kl: 13:00 – 23:00
Kjøkkenet stenger:
Kl: 22:00

Kontakt oss

Telefon +47 915 44 804
E-post post@grano.no
Messenger m.me/granotrondheim

Åpningstider
Mandag – Lørdag:
Kl: 11:00 – 23:30
Kjøkkenet stenger:
Kl: 23:00

Søndag/Helligdager:
Kl: 13:00 – 23:00
Kjøkkenet stenger:
Kl: 22:00

Le nostre pizze

(etter 15:00)

(H)(F)(M)(SK)

1. Tomat, mozzarella, marineret blekksprut, muslinger, røde reker fra mazara del vallo (sicilia), bottarga fra sardinia, chiliolje

Kr 295,-

(H)(M)(SK)

2. Mozzarella, cherrytomater, oliven, rødløk, røde reker fra mazara del vallo (sicilia), basilikum

Kr 269,-

(H)(M)(SK)

3. Mozzarella, røde reker fra mazara del vallo (sicilia), burrata, nduja sitronolje, radicchio

Kr 269,-

(M)(H)(NF)

4. Mozzarella, kremet saus av brokkoli, alici fra cetara (campania), valnøtter, bottarga fra sardinia, sitronolje

Kr 249,-

Pizze

1. MARGHERITA  – (H)(M)
Tomat, mozzarella, basilikum, grana padano-ost, olivenolje
Kr 180,-

2. ALLA BUFALA  – (H)(M)
Bøffelmozzarella, semitørkede cherrytomater, basilikum, grana padano-ost
Kr 199,-

3. AL PROSCIUTTO  (H)(M)
Tomat, mozzarella, Italiensk kokt skinke fra Modena
Kr 195,-

4. VEGETARIANA -(H)(M)
Tomat, mozzarella, grillet aubergine, burrata, Pecorino, hviløksolje
Kr 189,-

5. PARMA – (H)(M)
Tomat, mozzarella, parmaskinke 24 måneder, ruccola, grana padano-ost
Kr 215,-

6. AI 4 FORMAGGI – (H)(M)
Tomat, mozzarella, gorgonzola, taleggio, grana padano-ost
Kr 189,-

7. 4 STAGIONI – (H)(M)
Tomat, mozzarella, oliven, artisjokk, Italiensk kokt skinke fra Modena, sjampinjong
Kr 210,-

8. CALABRESE   (H)(M)
Tomat, mozzarella, sterk spianata salami, n’duja, rødløk
Kr 205,-

9. MONTANARA – (H)(M)
Tomat, mozzarella, steinsopp, parmaskinke 24 måneder, ruccola, trøffelolje
Kr 215,-

10. SARDA – (H)(M)
Tomat, mozzarella, Italiensk salsiccia-pølse, pecorino, rødløk
Kr 205,-

11. MORTADELLA E BURRATA – (H)(M)(N)(PJ)
Mozzarella, mortadella Bologna I.G.P. med pistasjnøtter, burrata, semitørkede cherrytomater
Kr 210,-

12. DELIZIA  – (H)(M)
Mozzarella, cherrytomater, sterk salami, bøffelmozzarella, oregano
Kr 205,-

13. ACCIUGHE DEL CANTABRICO  – (H)(F)(M)
Mozzarella, basilikum, ansjos fra Cantabrian, semitørkede cherrytomater, burrata
Kr 205,-

14. VEGANA  – (H)(N)
Kremet saus av brokkoli, valnøtter, kapers, oliven, ruccola
Kr 195,-

15. SPECK E FUNGHI  – (H)(M)(N)
Tomatsaus, mozzarella, røkt speck, taleggio, champignon, valnøtter, hvitløksolje
Kr 210,-

16. GRANO – (H)(M)(SU)
Bresaola (filet av biff), semitørkede cherrytomater, ruccola, grana padano-ost, balsamico glace
Kr 215,-

17. AL TARTUFO – (H)(M)
Mozzarella, trøffelsalami, steinsopp, hvitløksolje, kremet trøffelkrem
Kr 210,-

Panini

(KUN LUNSJ FRA KL11 TIL KL15) 

1. PARMA E TARTUFO – (H)(M)
Bøffelmozzarella, Parmaskinke 24 måneder, rucola, trøffelolje

2. MORTADELLA I.G.P – (H)(M)(PJ) Bøffelmozzarella, nduja, mortadella Bologna I.G.P. med pistasjnøtter

3. CON POLLO – (H)(M)(N) Mozzarella, langtidsstekt kylling, sprø bacon, semitørkede cherrytomate, basilikumpesto

4. CAPRESE – (H)(M)(N) Bøffelmozzarella, cherrytomate, basilikumpesto, origano

5. PROSCIUTTO DI MODENA – (H)(M)(SP)(EG) Italiensk kokt skinke fra Modena, smeltet fontina ost, sennepsmajo, mixsalad

129,-

Insalate

1. INSALATA DI POLLO – (SE)(M)(SU)
Sesongens salat-mix, grillet kyllingbryst, rødløk, agurk, semitørkede cherrytomater, fetaost, ristede sesamfrø, fruktig balsamicoeddik fra Modena, olivenolje
159,-

2. PARMA E BURRATA – (H)(M)(SU)
Parmaskinke 24 måneder, burrata, semitørkede cherrytomater, rucola, basilikum, 12 år gammel balsamicoeddik fra Modena
159,-

Dolci

(dessert)

1. TIRAMISÚ  – (EG)(M)(H)
Tradisjonell italiensk mascarpone – og kaffekake
Kr 159,-

2. GELATI ITALIANI – (M)
3 kuler valgfri italiensk is:
jordbær, sitron, mango,
fior di latte, pistasj, vanilje, sjokolade
Kr 95,-

3. MOUSSE AL LIMONE – (EG)(M)(H)
Sitronmousse med jordbærkompott, crumble og friske bær
Kr 110,-

 

Allergener

(H) Hvete
(K) Korn
(M) Melk
(SU) Sulfitt
(F) Fisk
(N) Nøtter
(PN) Peanøtter
(ML) Muslinger
(SE) Sesamfrø
(SD) Skalldyr
(SL) Selleri
(SP) Sennep
(SO) Soya
(PJ) Pistasj
(EG) Egg

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Grano

Søndre Gate 25,
Trondheim, Norway.
Telefon +47 915 44 804
E-post post@grano.no
Messenger m.me/granotrondheim